[vc_empty_space height=”20px”]

Om oss

VVS Gruppen i Gävle AB grundades 2016 och sysselsätter ett 20-tal montörer. Idag är vi ett väletablerat VVS-företag i Gävleborg med återkommande och trogna kunder. Vi riktar oss mot stora företag, kommunala bolag, fastighetsbolag, privata fastighetsägare och byggföretag.

Att alltid vara tillgängliga och ha en öppen och transparent dialog med våra kunder är något vi värdesätter högt. Kundens behov och önskemål står alltid i fokus.

Med certifierad och välutbildade montörer levererar vi med hög kvalitet på ett flexibelt och lösningsinriktat sätt. Vi utför med fördel alla typer av servicearbeten samt reparationer på befintliga VVS-installationer.

Vi är ett auktoriserat VVS-företag

Branschreglerna lanserades 1:a september 2005 och föreskriver hur VVS-installationer ska utföras och av vilka företag. De auktoriserade VVS-företagen är utbildade i reglerna och för att bli medlemmar måste de kunna visa upp att de bland annat har rätt kompetens och försäkringar på företaget. Uppkomsten till reglerna var de kostsamma vattenskadorna och problemen med legionella och brännskador. VVS-Gruppen i Gävle AB är certifierade i Säker Vatten.

Läs mer om Säker vatten här.

[vc_empty_space height=”24px”]